Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. Listopad 2021.

Novine u uredskom poslovanju i druge aktualnosti u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi – webinar

Town Sight organizira webinar “Novine u uredskom poslovanju i druge aktualnosti u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi” koji se održava 15.listopada (petak) s početkom u 10 sati.

Teme
• Aktualna pitanja u primjeni Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi • Pripreme za predlaganje proračuna • Primjena Zakona o lokalnim izborima • Nova Uredba o uredskom poslovanju • Predmet i obveznici primjene Uredbe o uredskom poslovanju • Novine u postupanju s predmetima i pismenima • Administrativno-tehnička obrada akta • Informacijski sustav uredskog poslovanja • Popis brojčanih oznaka javnopravnih tijela • Položaj jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave kao osnivača ustanove
Prijavnica za webinar 15.10

Stručni predavači su:
Anita Markić, dipl.iur.
Terezija Marić, dipl.iur.
Krešimir Orešković, dipl. iur.

Urednica webinara je gđa Davorka Foretić.

Uplatu je porebno izvršiti na žiro-račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj:
HR00 151021 – OIB TVRTKE, najkasnije dan prije održavanja savjetovanja.

Prijavnicu možete poslati poštom na adresu Ulica Zvonimira Ljevakovića 20, 10000 Zagreb, Hrvatska ili na e-mail: info@ts-seminari.hr

Organizator napominjem da će se radionica održati za minimalno deset sudionika.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija