15. Listopad 2021.

Novine u uredskom poslovanju i druge aktualnosti u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi – webinar

Town Sight organizira webinar “Novine u uredskom poslovanju i druge aktualnosti u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi” koji se održava 15.listopada (petak) s početkom u 10 sati.

Teme
Prijavnica za webinar 15.10

Stručni predavači su:
Anita Markić, dipl.iur.
Terezija Marić, dipl.iur.
Krešimir Orešković, dipl. iur.

Urednica webinara je gđa Davorka Foretić.

Uplatu je porebno izvršiti na žiro-račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj:
HR00 151021 – OIB TVRTKE, najkasnije dan prije održavanja savjetovanja.

Prijavnicu možete poslati poštom na adresu Ulica Zvonimira Ljevakovića 20, 10000 Zagreb, Hrvatska ili na e-mail: info@ts-seminari.hr

Organizator napominjem da će se radionica održati za minimalno deset sudionika.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?