23. Rujan 2020.

Obuka komunalnih redara i predstavljanje priručnika Komunalni redar – započele prijave!

Objavljujemo program obuke komunalnih redara i predstavljanja priručnika predviđene za 23. rujna 2020. u hotelu Antunović u Zagrebu, Zagrebačka avenija 100 a s početkom u 9.30 sati te važne informacije organizacijske prirode.

Sudionici iz gradova, članova Udruge, ne plaćaju kotizaciju. Moguće je sudjelovanje do pet predstavnika iz istoga grada.

Sudionici iz općina plaćaju kotizaciju od 1.200 kn. Moguće je sudjelovanje jednog predstavnika iz iste općine.

Prethodna registracija svih sudionika je obavezna i vrši se putem jednog klika na kraju ove objave. Sudionici iz općina se prijavljuju na info@udruga-gradova.hr

Broj sudionika ograničen je na 45 osoba te se nakon toga obustavlja mogućnost prijave.

Organizator osigurava poštivanje svih epidemioloških mjera predostrožnosti, od preporučene distance tijekom predavanja i ručka do zaštitne maske, dezinfekcijskoga sredstva i mjerača tjelesne temperature.

Sudionici su se dužni pridržavati svih epidemioloških mjera predostrožnosti, a organizator pridržava pravo udaljenja s obuke sudionika koji višekratno krši epidemiološke preporuke i upozorenja organizatora.

PROGRAM OBUKE:

9.00 – 9.30 Registracija sudionika

9.30 Početak obuke
9.30 – 9.40 Predstavljanje priručnika Komunalni redar
9.40 – 10.20 Zakonska regulativa za postupanje komunalnog redarstva s naglaskom na gospodarenje otpadom – Sonja Polonijo, savjetnica, Eko Murvica d.o.o., Crikvenica
10.20 – 10.50 Odluka o komunalnom redu i drugi temelji za postupanje komunalnog redarstva – Koviljka Aškić, direktorica, Eko-Adria d.o.o., Pula
10.50 – 11.10 Profesionalna komunikacija s „teškim strankama“ – Goran Kauzlarić, konzultant i suradnik Udruge gradova, Zagreb
11.10 – 11.30 Nadzor komunalnog reda – videonadzor, uređaji i zakonska regulativa – Dražen Keresteni, predstavnik tvrtke Alarmautomatika d.o.o., Rijeka
11.30 – 12.30 Ručak
12.30 – 13.30 Prekršajni zakon i postupanje komunalnog redarstva –– Matko Lovreta, pročelnik, Grad Makarska
13.30 – 14.30 Postupanje komunalnih redara temeljem Zakona o općem upravnom postupku – primjena u praksi – Blagodar Španja, voditelj Odsjeka komunalnog redarstva, Grad Vodice
14.30 Završetak obuke

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?