07. Prosinac 2023.

Obuka komunalnih redara u Varaždinu – ZATVORENE PRIJAVE!

U Varaždinu se 7. prosinca održava obuka komunalnih redara. Počinjemo s radom u 10 sati, a predviđeno je trajanje do 15 sati.

Obuka komunalnih redara, namijenjena je i drugim službenicima i/ili pročelnicima u čijem je “opisu posla” problematika komunalnog gospodarstva.

PROGRAM OBUKE

10.00 – 10.30 Zakonska regulativa za postupanje komunalnog redarstva s naglaskom na gospodarenje otpadom – Sonja Polonijo, savjetnica, Eko Murvica d.o.o., Crikvenica
10.30 – 11.00 Odluka o komunalnom redu i drugi akti JLS važni za postupanje komunalnog redarstva – Koviljka Aškić, direktorica, Eko-Adria, Pula
11.00 – 11.15 Profesionalna komunikacija s „teškim strankama“ – Goran Kauzlarić, konzultant i suradnik Udruge gradova, Zagreb

11.15 – 11.45 Pauza za kavu

11.45 – 12.45 Prekršajni zakon i postupanje komunalnog redarstva – Matko Lovreta, pročelnik, Grad Makarska

12.45 – 13.45 Ručak

13.45 – 14.00 Nadzor komunalnog reda – videonadzor, uređaji i zakonska regulativa – Dražen Keresteny, predstavnik tvrtke Alarmautomatika d.o.o., Rijeka
14.00 – 15.00 Postupanje komunalnih redara temeljem Zakona o općem upravnom postupku – primjena u praksi – Postupanje komunalnih redara sukladno Zakonu o zaštiti životinja – Postupanje komunalnih redara u slučaju oštećenja pročelja zgrada – Blagodar Španja, voditelj Odsjeka komunalnog redarstva, Grad Vodice
15.00 Završetak obuke

Sudjelovanje za predstavnike gradova se ne naplaćuje, a broj sudionika iz pojedinog grada nije ograničen.

Prijave sudjelovanja su obavezne i vrše se isključivo slanjem maila na info@udruga-gradova.hr

Lokacija održavanja je Park Boutique hotel https://www.park-boutique-hotel.eu/

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Lokalna Hrvatska