25. Listopad 2021.

Obuka komunalnih redara – VARAŽDIN

Obuka komunalnih redara održava se Varaždinu (hotel Park boutique, J. Habdelića 6), s početkom u 10 sati.

PROGRAM OBUKE

10.00 – 10.10 Uvod u obuku i pozdrav domaćina i organizatora
10.10 – 10.40 Zakonska regulativa za postupanje komunalnog redarstva s naglaskom na gospodarenje otpadom – Sonja Polonijo, savjetnica, Eko Murvica d.o.o., Crikvenica
10.40 – 11.15 Odluka o komunalnom redu i drugi akti JLS važni za postupanje komunalnog redarstvo – Koviljka Aškić, direktorica, Eko-Adria, Pula
11.15 – 11.30 Profesionalna komunikacija s „teškim strankama“ – Goran Kauzlarić, konzultant i suradnik Udruge gradova, Zagreb
11.30 – 11.45 Pauza za kavu
11.45 – 12.45 Prekršajni zakon i postupanje komunalnog redarstva – Matko Lovreta, pročelnik, Grad Makarska
12.45 – 13.45 Ručak
13.45 – 14.00 Nadzor komunalnog reda – videonadzor, uređaji i zakonska regulativa – Dražen Keresteni, predstavnik tvrtke Alarmautomatika d.o.o., Rijeka
14.00 – 15.00 Postupanje komunalnih redara temeljem Zakona o općem upravnom postupku – primjena u praksi – Postupanje komunalnih redara sukladno Zakonu o zaštiti životinja – Postupanje komunalnih redara u slučaju oštećenja pročelja zgrada – Blagodar Španja, voditelj Odsjeka komunalnog redarstva, Grad Vodice
15.00 Završetak obuke

Sudionici iz gradova, članova Udruge, ne plaćaju kotizaciju. Prethodna prijava je obavezna i vrši se putem linka na dnu stranice.

Sudionici iz općina plaćaju kotizaciju od 1.200 kn. Prethodna prijava je obavezna i vrši se na info@udruga-gradova.hr

Svi sudionici dobit će primjerak Priručnika za komunalne redare.

Važne napomene:
Organizator osigurava poštivanje svih epidemioloških mjera, od preporučene distance tijekom predavanja, pauze i ručka do zaštitne maske i dezinfekcijskog sredstva.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?