17. - 01. Srpanj 2020.

on-line konferencija „Lokalni razvoj za bolju klimu“

Otvorene su prijave za online konferenciju Lokalni razvoj za bolju klimu. Konferencija će se održati u tri dijela (17. lipnja, 24. lipnja i 1. srpnja) – kroz izlaganja i panel-diskusije pokušat će dati odgovore na sljedeća pitanja te predstaviti primjere dobre prakse: Koje mjere energetske tranzicije i klimatske prilagodbe provodimo na lokalnoj razini u Hrvatskoj ? Kako se pripremiti na novi ciklus financiranja i koje mjere će biti aktualne? Što činimo da se prilagodimo na postojeće učinke klimatskih promjena?

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno. Molimo da se obavezno prijavite na konferenciju putem POVEZNICE. Nakon prijave, dobit ćete upute i poveznicu za pristupanje platformi.

Detaljan program cijele konferencije je OVDJE.

Konferenciju organiziraju Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR), Fakultet strojarstva i brodogradnje (FSB), Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) i Regionalna energetska agencija Sjever (REA Sjever) u okviru projekata Compete4SECAP, PentaHelix, IMPLEMENT i C-track 50.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?