Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. - 22. Srpanj 2020.

Online digitalne konferencije u okviru projekta Prominent MED

U sklopu projekta Prominent MED koji u partnerstvu sa šest međunarodnih partnera provode Grad Koprivnica i Regionalna energetska agencija Sjever, 15. srpnja i 22. srpnja 2020., s početkom u 10 sati, održat će se online digitalne konferencije/webinari o javnoj nabavi inovacija.

Webinari će obuhvatiti prezentaciju rezultata projekta te dragocjena iskustva i analizu sva četiri pilot projekta javne nabave inovacija realiziranih u okviru projekta, kao i osvrte priznatih europskih stručnjaka na cijeli postupak javne nabave inovacija.

Dnevni red obje konferencije pogledajte u nastavku, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za besplatno sudjelovanje putem sljedeće poveznice: https://prominentmed-internationaldisseminationconference.eventbrite.it/. Webinari će se održati na engleskom jeziku.

Program konferencije 15.7.

Program konferencije 22.7.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija