15. - 22. Srpanj 2020.

Online digitalne konferencije u okviru projekta Prominent MED

U sklopu projekta Prominent MED koji u partnerstvu sa šest međunarodnih partnera provode Grad Koprivnica i Regionalna energetska agencija Sjever, 15. srpnja i 22. srpnja 2020., s početkom u 10 sati, održat će se online digitalne konferencije/webinari o javnoj nabavi inovacija.

Webinari će obuhvatiti prezentaciju rezultata projekta te dragocjena iskustva i analizu sva četiri pilot projekta javne nabave inovacija realiziranih u okviru projekta, kao i osvrte priznatih europskih stručnjaka na cijeli postupak javne nabave inovacija.

Dnevni red obje konferencije pogledajte u nastavku, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za besplatno sudjelovanje putem sljedeće poveznice: https://prominentmed-internationaldisseminationconference.eventbrite.it/. Webinari će se održati na engleskom jeziku.

Program konferencije 15.7.

Program konferencije 22.7.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?