Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. Rujan 2020.

Online konferencija gradonačelnika – JLS-ovi jugoistočne Europe nakon Covida-19

NALAS, mreža udruženja jedinica lokalne samouprave u jugoistočnoj Europi, organizira online konferenciju gradonačelnika na temu društvenog i gospodarskog oporavka JLS-ova u jugoistočnoj Europi nakon krize uzrokovane pandemijom Covid-19.

Konferencija će se održati 16. rujna, od 13 do 15:40 sati, a okupit će gradonačelnike i stručnjake iz lokalne samouprave iz jugoistočne Europe.

Ovom konferencijom nastoji se osnažiti lokalne vlasti da uspješno planiraju i provode strategije društveno-gospodarskog oporavka nakon Covida-19. Razmjenom znanja, dobrih praksi i ideja između donositelja odluka proširuju se okviri mogućeg djelovanja u svrhu što bržeg oporavka.

Predstavljeni će biti i izabrani primjeri dobre prakse među kojima se nalazi i naš Grad Slatina.

Registrirati se možete OVDJE.

>> Program

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija