16. Rujan 2020.

Online konferencija gradonačelnika – JLS-ovi jugoistočne Europe nakon Covida-19

NALAS, mreža udruženja jedinica lokalne samouprave u jugoistočnoj Europi, organizira online konferenciju gradonačelnika na temu društvenog i gospodarskog oporavka JLS-ova u jugoistočnoj Europi nakon krize uzrokovane pandemijom Covid-19.

Konferencija će se održati 16. rujna, od 13 do 15:40 sati, a okupit će gradonačelnike i stručnjake iz lokalne samouprave iz jugoistočne Europe.

Ovom konferencijom nastoji se osnažiti lokalne vlasti da uspješno planiraju i provode strategije društveno-gospodarskog oporavka nakon Covida-19. Razmjenom znanja, dobrih praksi i ideja između donositelja odluka proširuju se okviri mogućeg djelovanja u svrhu što bržeg oporavka.

Predstavljeni će biti i izabrani primjeri dobre prakse među kojima se nalazi i naš Grad Slatina.

Registrirati se možete OVDJE.

>> Program

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?