03. Travanj 2019.

OPATIJA – Obuka komunalnih redara

Obuka komunalnih redara održat će se 3. travnja u prostoru u sklopu sportske dvorane Marino Cvetković, u Opatiji, Stubište Lipovica 3, s početkom u 9.30 sati.

OPATIJA

3. travnja 2019.

Sportska dvorana „Marino Cvetković“, Stubište Lipovica 3, Opatija

PROGRAM OBUKE:

9.00 – 9.30
Kava i registracija sudionika

9.30 – 10.00
Zakonska regulativa za postupanje komunalnog redarstva – Sonja Polonijo, savjetnica, Eko Murvica d.o.o.

10.00 – 10.30
Odluka o komunalnom redu – temelj za postupanje komunalnog redarstva – Koviljka Aškić, direktorica, Eko Adria d.o.o.

10.30 – 11.00
Nadzor komunalnog reda – videonadzor, uređaji i zakonska regulativa – predstavnik tvrtke Alarmautomatika d.o.o.

11.00 – 11.15
Komunikacijska rješenja za komunalne redare – Josip Džapo, predstavnik tvrtke Micro-link d.o.o.

11.15 – 11.30
Pauza za kavu

11.30 – 13.00
Prekršajni zakon i Zakon o općem upravnom postupku – primjeri rješenja, optužnih prijedloga i drugih akata – Matko Lovreta, pročelnik, Grad Makarska

13.00 – 13.30
Propisi o gospodarenju otpadom i komunalno redarstvo – Sonja Polonijo savjetnica, Eko Murvica d.o.o.

13.30 – 14.30
Ručak

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?