11. Lipanj 2021.

Ozljede na radu i aktualnosti glede odgovornosti službenika – postupak, primjeri – webinar

Town Sight organizira webinar “Ozljede na radu i aktualnosti glede odgovornosti službenika – postupak, primjeri i sudska praksa” koji se održava 11. lipnja 2021. s početkom u 10:00 sati.

Predavači:
Žanet Vidović, dipl.iur., Viša sudska savjetnica Visokog upravnog suda Republike HrvatskeŽanet Vidović, dipl.iur., Viša sudska savjetnica Visokog upravnog suda Republike Hrvatske
Domagoj Franjo Frntić, dipl.iur., Sudac Općinskog građanskog suda u Zagrebu, Predsjednik vijeća na Službeničkom sudu pri Ministarstvu pravosuđa i uprave
Voditeljica radionice:
Davorka Foretić, dipl. iur., urednica

Naknada za radionicu iznosi 475,00 kn (PDV uključen) po sudioniku.

Pogodnost za polaznike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 427,50 kn (PDV uključen) po sudioniku.

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542
poziv na broj: HR00 110621 – OIB TVRTKE, najkasnije dan prije održavanja webinara.

Nakon prijave i uplaćene kotizacije, sudioniku će putem e-maila biti dostavljen link za sudjelovanje na webinaru.
Naknada uključuje:
Prezentacije u PDF-u koje se dostavljaju polaznicima na mail naveden u prijavnici nakon uplate kotizacije.

Prijavnica za webinar 11.06

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?