Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. Listopad 2017.

„Pametne jedinice lokalne samouprave i energetski učinkovite industrije“ – događanje

Veleposlanstvo Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj poziva predstavnike gradova na tematski događaj pod nazivom „Pametne jedinice lokalne samouprave i energetski učinkovite industrije“ koji će se održati u hotelu Dubrovnik, u Zagrebu, 13. listopada 2017.

Prema navodima Veleposlanstva, cilj događaja je inspirirati razvoj lokalnih jedinica samouprave. U tu svrhu u Republiku Hrvatsku dolazi jedan od predvodnika pametnih gradova u Kraljevini Danskoj, gradonačelnik Albertslunda (šireg Kopenhagena), gospodin Steen Christiansen, koji će na svom primjeru pokazati najbolje smjernice uspješne lokalne jedinice samouprave s mnoštvom inovativnih rješenja: GATE21, DOLL, LOOP CITY, itd.

Program događaja sastoji se od tematskih panel diskusija hrvatskih i danskih predstavnika lokalnih jedinica samouprave i poduzeća, primjera iz prakse i razmjene iskustava.

Programme frame Croatia

Ulaz je besplatan, broj mjesta je ograničen pa je sudjelovanje moguće uz obveznu prethodnu registraciju na www.urbandanish.solutions.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija