Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

30. Rujan 2020.

Planiranje centralnog toplinskog sustava na OIE u lokalnoj zajednici – virualno predavanje

Pozivamo vas na virtualno predavanje Planiranje centralnog toplinskog sustava na OIE u lokalnoj zajednici u okviru projekta ENTRAIN, koje će se održati 30. rujna s početkom u 10 sati.

Cilj ovog prvog u nizu predavanja je predstaviti mogućnosti razvoja malog sustava područnog grijanja na OIE, s naglaskom na biomasu svim zainteresiranim općinama, gradovima, županijama, ali i manjim mjestima ili kvartovima.

Predstavnici Hrvatskih šuma i REGEA-e će Vas upoznati s koristima CTS-a na OIE za lokalnu zajednicu, ugovornoj prodaji topline te na što je sve potrebno obratiti pozornost prilikom planiranja i pokretanja takvog projekta.

Za predavanje se možete registrirati na sljedećem linku: https://bit.ly/33ErB0r

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija