30. Rujan 2020.

Planiranje centralnog toplinskog sustava na OIE u lokalnoj zajednici – virualno predavanje

Pozivamo vas na virtualno predavanje Planiranje centralnog toplinskog sustava na OIE u lokalnoj zajednici u okviru projekta ENTRAIN, koje će se održati 30. rujna s početkom u 10 sati.

Cilj ovog prvog u nizu predavanja je predstaviti mogućnosti razvoja malog sustava područnog grijanja na OIE, s naglaskom na biomasu svim zainteresiranim općinama, gradovima, županijama, ali i manjim mjestima ili kvartovima.

Predstavnici Hrvatskih šuma i REGEA-e će Vas upoznati s koristima CTS-a na OIE za lokalnu zajednicu, ugovornoj prodaji topline te na što je sve potrebno obratiti pozornost prilikom planiranja i pokretanja takvog projekta.

Za predavanje se možete registrirati na sljedećem linku: https://bit.ly/33ErB0r

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?