25. Listopad 2021.

“Postupak prema novim odredbama ZUP-a i ZUS-a – ogledni primjeri” – webinar – Town Sight

Webinar se održava u ponedjeljak, 25. listopada 2021., s početkom u 10 sati.

Namijenjen je svim djelatnicima, državnim službenicima, službenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi i svim subjektima koji su u svom postupanju dužni primjenjivati odredbe Zakona o općem upravnom postupku i Zakona o upravnim sporovima. Kako su na 8. sjednici Hrvatskog sabora 1.listopada 2021. doneseni Zakon o izmjenama i dopuni Zakona o općem upravnom postupku i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o upravnim sporovima, na ovom webinaru predavačice će vam ukazati na nove odrednice i primjere kako treba postupati u provođenju upravnog postupka i novinama u upravnom sporu te donijeti primjenjivu upravnopravnu i upravnosudsku praksu u ovom području.

Predavači:
dr.sc. Desanka Sarvan, dipl.iur., viša savjetnica za pravna pitanja Istarske županije
Žanet Vidović, dipl.iur., viša sudska savjetnica na Visokom upravnom sudu Republike Hrvatske

Voditeljica radionice:
Davorka Foretić, dipl. iur., urednica

Naknada za webinar iznosi 500,00 kn (PDV uključen) po sudioniku.

Pogodnost za polaznike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 450 kn (PDV uključen) po sudioniku.

Uplatu je potrebno izvršiti na žiro-račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj:
HR00 251021 – OIB TVRTKE, najkasnije dan prije održavanja savjetovanja.

Prijavnicu poslati poštom: Ulica Zvonimira Ljevakovića 20, 10000 Zagreb, Hrvatska ili na e-mail: info@ts-seminari.hr

Webinar će se održati za minimalno deset sudionika.

Prijavnica za webinar 25.10

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?