23. Studeni 2020.

Predstavljanje Industrijsko-logističke zone Kutina i uloga digitalizacije u gospodarstvu – online event!

Hrvatska gospodarska komora i Grad Kutina organizatori su online konferencije “Prezentacija Industrijsko-logističke zone Kutina i uloga digitalizacije u gospodarstvu” koja se održava, u ponedjeljak, 23. studenoga 2020., s početkom u 11 sati.

Konferencija je predstavljanje gospodarskih potencijala Grada Kutine i novoosnovane Industrijsko-logističke zone u vlasništvu Grada Kutine, predstavljanje pilot projekta jedinstvenog za Hrvatsku SMART&KIND – prva pametna poslovna zona u RH te potencijale suradnje u procesu digitalizacije gospodarstva između jedinica lokalne samouprave, predstavnika privatnog sektora i institucija Republike Hrvatske.

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici Grada Kutine, HGK, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva i EU parlamenta. Praćenje konferencije za sve zainteresirane sudionike bit će omogućeno putem video poveznice koja će biti dostavljena svima onima koji prijave sudjelovanje.

Organizatori se nadaju vašem odazivu te da će vam konferencija biti zanimljiva i korisna jer je organizirana s ciljem da potaknu interes za ulaganja u poslovne zone u Hrvatskoj, kao i suradnju i komunikaciju između svih subjekata gospodarstva u namjeri unapređenja gospodarske klime u Hrvatskoj.

program-Kutina

Više informacija i prijave:

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?