Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

23. Studeni 2020.

Predstavljanje Industrijsko-logističke zone Kutina i uloga digitalizacije u gospodarstvu – online event!

Hrvatska gospodarska komora i Grad Kutina organizatori su online konferencije “Prezentacija Industrijsko-logističke zone Kutina i uloga digitalizacije u gospodarstvu” koja se održava, u ponedjeljak, 23. studenoga 2020., s početkom u 11 sati.

Konferencija je predstavljanje gospodarskih potencijala Grada Kutine i novoosnovane Industrijsko-logističke zone u vlasništvu Grada Kutine, predstavljanje pilot projekta jedinstvenog za Hrvatsku SMART&KIND – prva pametna poslovna zona u RH te potencijale suradnje u procesu digitalizacije gospodarstva između jedinica lokalne samouprave, predstavnika privatnog sektora i institucija Republike Hrvatske.

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici Grada Kutine, HGK, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva i EU parlamenta. Praćenje konferencije za sve zainteresirane sudionike bit će omogućeno putem video poveznice koja će biti dostavljena svima onima koji prijave sudjelovanje.

Organizatori se nadaju vašem odazivu te da će vam konferencija biti zanimljiva i korisna jer je organizirana s ciljem da potaknu interes za ulaganja u poslovne zone u Hrvatskoj, kao i suradnju i komunikaciju između svih subjekata gospodarstva u namjeri unapređenja gospodarske klime u Hrvatskoj.

program-Kutina

Više informacija i prijave:
https://www.hgk.hr/prezentacija-industrijsko-logisticke-zone-kutina-i-uloga-digitalizacije-u-gospodarstvu-najava

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija