Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. Veljača 2024.

Predstavljanje natječaja Od izvora do mora (online)

U utorak 13. veljače 2024. godine s početkom u 13h predstavit ćemo ovogodišnji ciklus projekta Od izvora do mora u trajanju od 45 minuta na online događanju. 

Coca-Cola u Hrvatskoj, Konzum, Jutarnji list i Udruga gradova u partnerstvu s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja te Fakultetom šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu provode ekološki projekt Od izvora do mora koji za cilj ima podizanje svijesti o važnosti očuvanja okoliša te primjerenog odlaganja ambalažnog otpada. U fokusu projekta je – uz akcije čišćenja – potpora i poticaj sadnji drveća u hrvatskim gradovima, s ciljem smanjenja ispuštanja ugljikova dioksida (CO2) i snižavanja temperature zraka u urbanim sredinama.

Projekt će se, kao i prošle godine kada je sudjelovalo 28 gradova, provoditi u nekoliko faza, a započinje natječajem na koji se mogu prijaviti svi gradovi u Hrvatskoj, koji će potom organizirati akcije čišćenja na svom području. U drugoj fazi, tri grada koji budu okupili najviše volontera i prikupili najviše otpada, bit će nagrađeni donacijom za sadnju drveća.

U ovogodišnjem izdanju projekta povećan je ukupan fond sredstava, pojednostavljena su pravila sudjelovanja i poboljšane druge propozicije. Na najavljenom online događanju predstavit ćemo detalje natječaja, plan aktivnosti, kriterije za ocjenu uspješnosti i predviđeni fond sredstava za financiranje sadnje drveća u urbanim područjima.

Prijave za sudjelovanje zaprimamo na ovom linku:  https://forms.gle/2nJyNAERWkDa1bbT9

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska