27. Siječanj 2022.

Primjena Zakona o sprječavanju sukoba interesa – webinar

Novi Zakon o sprječavanju sukoba interesa stupio je na snagu 25. prosinca 2021. godine te je, između ostaloga, proširio krug obveznika njegove primjene.

Udruga gradova stoga organizira webinar na kojem će predavačica, Helena Masarić, pročelnica Ureda Grada Opatije, predstaviti novine koje Zakon donosi, skrenuti pozornost na neke momente te vam dati konkretne savjete o primjeni zakonskih odredaba.

Webinar će se održati u četvrtak, 27. siječnja s početkom u 10 sati i predviđenim trajanjem do 12 sati.

Link za uključivanje na webinar – https://meet.google.com/evc-waky-aqw.

Prethodna prijava nije obavezna, također, sudjelovanje se ne naplaćuje.

Ovu informaciju slobodno proslijedite i drugim zainteresiranim osobama, primjerice, predstavnicima trgovačkih društava i sl.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?