Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. Prosinac 2019.

Promocija e-publikacije “Kakvu mjesnu samoupravu želimo?”

U četvrtak 5. prosinca s početkom u 18 sati, u prostoru Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27, održava se promocija e-publikacije “Kakvu mjesnu samoupravu želimo?” Publikaciju će predstaviti dr. sc. Ivan Koprić, redovni profesor na zagrebačkom Pravnom fakultetu i dr. sc. Danijela Dolenec, izvanredna profesorica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.
Publikacija je dostupna na poveznici: https://www.h-alter.org/vijesti/kakvu-mjesnu-samoupravu-zelimo
Tribina se održava u okviru projekta Udruge za nezavisnu medijsku kulturu, financiranog sredstvima Grada Zagreba. Namijenjena je vijećnicima u zagrebačkim gradskim četvrtima i mjesnim odborima, članovima organizacija civilnog društva kao i svim zainteresiranim građanima. Bit će to prilika za razgovor s istaknutim stručnjacima o problematici mjesne samouprave u Zagrebu te vjerujemo da će zaključci i prijedlozi pridonijeti njezinom afirmiranju u skoroj budućnosti.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija