07. Travanj 2020.

Prvi European City Facility webinar

Kako omogućiti ulaganja u održive energetske planove gradova? Što je European City Facility (EUCF) i kako vam može pomoći u razvoju investicijskih paketa? Za odgovore na ta pitanja nemojte propustiti prvi online seminar na kojem ćete saznati što možete očekivati od EUCF-a, kako se prijaviti za financijska sredstva i druge stvari.

EUCF novi je program koji jedinicama lokalne samouprave pruža podršku kroz ekspertizu, pojednostavljenu financijsku pomoć (do 60,000 €), izgradnju kapaciteta i međusobno učenje u svrhu izrade kvalitetnih investicijskih planova i mobiliziranja financijskih sredstava. U današnjim vremenima, takav vid podrške potrebniji je nego ikad prije!

Seminar se održava u utorak 7. travnja 2020. od 11 do 13 sati. Program prvog webinara za gradove i općine pogledajte ovdje, a za sudjelovanje na događaju prijavite se ovdje. Webinar će se održati na engleskom jeziku.

U Hrvatskoj će Udruga gradova u RH obavljati ulogu nacionalne točke koje će informirati potencijalne korisnike te, uz pomoć i podršku Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), organizirati lokalne seminare i obuke. Za daljnje vijesti o EUCF pratite naše web stranice i društvene mreže!

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?