Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. Travanj 2020.

Prvi European City Facility webinar

Kako omogućiti ulaganja u održive energetske planove gradova? Što je European City Facility (EUCF) i kako vam može pomoći u razvoju investicijskih paketa? Za odgovore na ta pitanja nemojte propustiti prvi online seminar na kojem ćete saznati što možete očekivati od EUCF-a, kako se prijaviti za financijska sredstva i druge stvari.

EUCF novi je program koji jedinicama lokalne samouprave pruža podršku kroz ekspertizu, pojednostavljenu financijsku pomoć (do 60,000 €), izgradnju kapaciteta i međusobno učenje u svrhu izrade kvalitetnih investicijskih planova i mobiliziranja financijskih sredstava. U današnjim vremenima, takav vid podrške potrebniji je nego ikad prije!

Seminar se održava u utorak 7. travnja 2020. od 11 do 13 sati. Program prvog webinara za gradove i općine pogledajte ovdje, a za sudjelovanje na događaju prijavite se ovdje. Webinar će se održati na engleskom jeziku.

U Hrvatskoj će Udruga gradova u RH obavljati ulogu nacionalne točke koje će informirati potencijalne korisnike te, uz pomoć i podršku Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), organizirati lokalne seminare i obuke. Za daljnje vijesti o EUCF pratite naše web stranice i društvene mreže!

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija