Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. - 11. Prosinac 2023.

Radionica o korištenju nacionalnog sustava e-Savjetovanja

Pozivamo vas da službenike za informiranje i ostale osobe koje sudjeluju u postupcima izrade akata koji su predmet obveze savjetovanja sa zainteresiranom javnošću uputite na besplatnu online radionicu o korištenju nacionalnog sustava e-Savjetovanja.

SDURDD je nadogradio postojeći sustav eSavjetovanja https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/Dashboard na način da će isti od sada biti dostupan za korištenje jedinicama lokalne samouprave te su izvedena i druga dodatna poboljšanja uključujući i korisničko sučelje.

Ovaj sustav lokalnim vlastima omogućava strukturiranje i automatizaciju aktivnosti u procesu savjetovanja, jednostavniju obradu zaprimljenih komentara i komunikaciju sa sudionicima savjetovanja, izradu izvještaja o provedenim savjetovanjima te druge koristi.

Radionica se provodi u sklopu projekta  e-Savjetovanja – proširenja, nadgradnje i unaprjeđenje zakonodavnih procesa savjetovanja s javnošću, koji sufinancira EU iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. Dodatne informacije o projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta. 

Radionica je besplatna, a održat će se od 6.12.2023., 07.12.2023. i 11.12.2023., u više termina online u trajanju od jednog sata, putem platforme Microsoft Teams. Za radionicu se možete prijaviti na poveznici: PRIJAVNI OBRAZAC. Poziv na ovu radionicu možete proslijediti kolegama unutar Vaše organizacije. Svi prijavljeni će, dan prije radionice, putem e-pošte zaprimiti poveznicu za pristup radionici.

Rok za prijave putem prijavnog obrasca je 05. prosinca 2023. 

 

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska