Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

23. Ožujak 2023.

Radionica “Prilagodba klimatskim promjenama kroz izradu i implementaciju SECAP-a“

Društvo za oblikovanje održivog razvoja DOOR u suradnji sa Sporazumom gradonačelnika (Covenant of Mayors) organizira nacionalnu radionicu za jedinice lokane samouprave pod nazivom „Prilagodba klimatskim promjenama kroz izradu i implementaciju SECAP-a“.

Radionica će se održati u četvrtak, 23. ožujka 2023. godine, od 9 do 16 sati u prostorima Kuće Europe u Zagrebu, Augusta Cesarca 4-6, te će biti organizirana u hibridnom obliku kako bi što više JLS-ova moglo pratiti predavanja i panele.

Više informacija na poveznici.

Poveznica za prijavu

Program radionice SECAP DOOR CoM_final

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija