Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

24. Siječanj 2020.

Radionica “Primjena OPZ-a u postupcima prema ZKG-u

Radionica “Primjena Općeg poreznog zakona u postupcima prema Zakonu o komunalnom gospodarstvu” u organizaciji tvrtke Town Sight j.d.o.o., održava se u Zagrebu 24. siječnja s početkom u 9.30 sati. Mjesto održavanja je Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49.

Radionica je namijenjena svim službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, praktičarima koji primjenjuju OPZ i ZKG, državnim službenicima, odvjetnicima, službenicima u javnoj upravi i djelatnicima u trgovačkim društvima i pravnim osobama s javnim ovlastima.

Predavač:
dr.sc. Desanka Sarvan, dipl. iur., viša savjetnica za pravna pitanja Istarske županije

Voditeljica radionice:
Davorka Foretić, dipl. iur., urednica
Naknada za radionicu iznosi 700,00 kn + PDV po sudioniku.

Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00kn + PDV po sudioniku.

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, tiskani program, radni materijal i pribor, tiskana izlaganja predavača, potvrdu o sudjelovanju, napitak i brunch za vrijeme stanke.

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: prikazan na prijavnici, najkasnije dan prije održavanja radionice.

program-radionice-24.01

Prijavnica-za-radionicu-24.01

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija