24. Siječanj 2020.

Radionica “Primjena OPZ-a u postupcima prema ZKG-u

Radionica “Primjena Općeg poreznog zakona u postupcima prema Zakonu o komunalnom gospodarstvu” u organizaciji tvrtke Town Sight j.d.o.o., održava se u Zagrebu 24. siječnja s početkom u 9.30 sati. Mjesto održavanja je Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49.

Radionica je namijenjena svim službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, praktičarima koji primjenjuju OPZ i ZKG, državnim službenicima, odvjetnicima, službenicima u javnoj upravi i djelatnicima u trgovačkim društvima i pravnim osobama s javnim ovlastima.

Predavač:
dr.sc. Desanka Sarvan, dipl. iur., viša savjetnica za pravna pitanja Istarske županije

Voditeljica radionice:
Davorka Foretić, dipl. iur., urednica
Naknada za radionicu iznosi 700,00 kn + PDV po sudioniku.

Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00kn + PDV po sudioniku.

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, tiskani program, radni materijal i pribor, tiskana izlaganja predavača, potvrdu o sudjelovanju, napitak i brunch za vrijeme stanke.

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: prikazan na prijavnici, najkasnije dan prije održavanja radionice.

program-radionice-24.01

Prijavnica-za-radionicu-24.01

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?