Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. Listopad 2020.

Radionica za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata u Zadru

Eko Adria ponovo započinje s održavanjem radionica kojima je cilj obuka komunalnih, prometnih i poljoprivrednih redara za učinkovito vođenje prekršajnih postupaka po Zakonu o prekršaju i po Zakonu o upravnom postupku temeljem odredbi odluka o komunalnom redu, zakonskih i podzakonskih propisa.

Osim redara, na radionicu su pozvani i pročelnici za komunalni sustav kao i članovi koordinacijskih radnih skupina za zaštitu životinja u županijama.

Na radionici će polaznici sastavljati akte po zadanim prekršajima i konkretnim situacijama s kojima se susreću u svom radu.

Predavači su sudjelovali u izradi priručnika “Komunalni redar” koje je izdala Udruga gradova RH. Imaju dugogodišnje iskustvo u praksi i mogu vam pomoći u rješavanju problema specifičnih za vašu JLS.

Program radionice 7.10.2020._Zadar

Prijavite se što ranije i osigurajte svoje mjesto na radionici!

Radionica se održava prema epidemiološkim mjerama: za sve sudionike su osigurane maske, obavezna dezinfekcija ruku i propisani razmak od 1,5 m između polaznika. Maksimalni broj polaznika je određen u skladu s mjerama fizičke udaljenosti.

Termin i lokacija održavanja:
7. 10. 2020. (srijeda)
HOTEL KOLOVARE, Bože Peričića 14, 23000 Zadar

Vrijeme održavanja:
Početak: od 8:30 sati (prijam 8:00 sati)
Očekivano trajanje radionice: 8:30 – 15:00 sati

Kotizacija po sudioniku koja uključuje materijal za pisanje i usb memoriju sa snimljenim prezentacijama i obrascima: 1.300,00 kn

Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Popunjenu prijavnicu Prijavnica- radionica 7.10.2020._ZADAR_Hotel Kolovare dostaviti na e-mail adresu: ekoadria@ekoadria.hr

Plaćanje po ponudi koju će vam Eko Adria dostaviti po prijavi.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija