07. Listopad 2020.

Radionica za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata u Zadru

Eko Adria ponovo započinje s održavanjem radionica kojima je cilj obuka komunalnih, prometnih i poljoprivrednih redara za učinkovito vođenje prekršajnih postupaka po Zakonu o prekršaju i po Zakonu o upravnom postupku temeljem odredbi odluka o komunalnom redu, zakonskih i podzakonskih propisa.

Osim redara, na radionicu su pozvani i pročelnici za komunalni sustav kao i članovi koordinacijskih radnih skupina za zaštitu životinja u županijama.

Na radionici će polaznici sastavljati akte po zadanim prekršajima i konkretnim situacijama s kojima se susreću u svom radu.

Predavači su sudjelovali u izradi priručnika “Komunalni redar” koje je izdala Udruga gradova RH. Imaju dugogodišnje iskustvo u praksi i mogu vam pomoći u rješavanju problema specifičnih za vašu JLS.

Program radionice 7.10.2020._Zadar

Prijavite se što ranije i osigurajte svoje mjesto na radionici!

Radionica se održava prema epidemiološkim mjerama: za sve sudionike su osigurane maske, obavezna dezinfekcija ruku i propisani razmak od 1,5 m između polaznika. Maksimalni broj polaznika je određen u skladu s mjerama fizičke udaljenosti.

Termin i lokacija održavanja:
7. 10. 2020. (srijeda)
HOTEL KOLOVARE, Bože Peričića 14, 23000 Zadar

Vrijeme održavanja:
Početak: od 8:30 sati (prijam 8:00 sati)
Očekivano trajanje radionice: 8:30 – 15:00 sati

Kotizacija po sudioniku koja uključuje materijal za pisanje i usb memoriju sa snimljenim prezentacijama i obrascima: 1.300,00 kn

Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Popunjenu prijavnicu Prijavnica- radionica 7.10.2020._ZADAR_Hotel Kolovare dostaviti na e-mail adresu: ekoadria@ekoadria.hr

Plaćanje po ponudi koju će vam Eko Adria dostaviti po prijavi.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?