05. Studeni 2020.

Radionica za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata u Varaždinu

Cilj ove radionice je obuka komunalnih, prometnih i poljoprivrednih redara za učinkovito vođenje prekršajnih postupaka po Zakonu o prekršaju i po Zakonu o upravnom postupku temeljem odredbi odluka o komunalnom redu, zakonskih i podzakonskih propisa.

Osim redara, na radionicu pozivamo i pročelnike za komunalni sustav kao i članove koordinacijskih radnih skupina za zaštitu životinja u županijama.

Na radionici će polaznici sastavljati akte po zadanim prekršajima i konkretnim situacijama s kojima se susreću u svom radu.

Predavači su sudjelovali u izradi priručnika “Komunalni redar” koje je izdala Udruga gradova RH. Imaju dugogodišnje iskustvo u praksi i mogu vam pomoći u rješavanju problema specifičnih za vašu JLS.

Prijavite se što ranije i osigurajte svoje mjesto na radionici!

Radionica se održava prema epidemiološkim mjerama: za sve sudionike su osigurane maske, obavezna dezinfekcija ruku i propisani razmak od 1,5 m između polaznika. Maksimalni broj polaznika je određen u skladu s mjerama fizičke udaljenosti.

Termin i lokacija održavanja:
5. 11. 2020. (četvrtak)
PARK BOUTIQUE HOTEL, Ulica Juraja Habdelića 6, 42000, Varaždin

Vrijeme održavanja:
Početak: od 8:30 sati (prijam 8:00 sati)
Očekivano trajanje radionice: 8:30 – 15:00 sati

Kotizacija po sudioniku koja uključuje materijal za pisanje i USB memoriju sa snimljenim prezentacijama i obrascima:
1.300,00 kn

Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Popunjenu prijavnicu dostaviti na e-mail adresu: ekoadria@ekoadria.hr
Prijavnica- radionica 5.11.2020._Varaždin
Plaćanje po ponudi koju će vam Eko Adria dostaviti po prijavi.

Program radionice 5.11.2020._Varaždin

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?