Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. Veljača 2019.

Seminar „Financiranje jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave“

Novi informator poziva sve zainteresirane na seminar o financiranju jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koji će se održati 20. veljače 2019. godine u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Svrha seminara je pojasniti detalje provedbe proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, kao i status istih u sustavu poreza na dodanu vrijednost. Naglasak je na aktualnostima te primjerima i dvojbama iz prakse.

Više informacija o programu, predavačima, kotizaciji i prijavi možete pronaći ovdje.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija