Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

30. Listopad 2019.

Seminar “Promjene u vodnokomunalnom sektoru – obveze lokalne samouprave i isporučitelja vodnih usluga”

Informator, u srijedu 30. listopada, organizira seminar pod nazivom “Promjene u vodnokomunalnom sektoru – obveze lokalne samouprave i isporučitelja vodnih usluga”.

Seminar je namijenjen pročelnicima i službenicima upravnih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koji rade na poslovima komunalnog gospodarstva, lokalnim dužnosnicima te dužnosnicima i zaposlenicima isporučitelja vodnih usluga. Na seminaru će biti predstavljeni novi propisi iz područja vodnokomunalnog gospodarstva i pojašnjene obveze isporučitelja vodnih usluga i jedinica lokalne samouprave u nastavku procesa reforme vodnokomunalnog sektora. Rad na seminaru uključuje predavanja uz PowerPoint prezentacije i moderiranu raspravu.

Kotizacija:
Naknada za sudjelovanje na seminaru iznosi 980,00 kn (PDV uključen) po sudioniku.
 
Pogodnost za pretplatnike Informatora:
Pretplatnici lista Informator koji su podmirili obvezu za 2019., plaćaju kotizaciju u iznosu od 833,00 kn (PDV uključen) po sudioniku.
Naknada uključuje:
Sudjelovanje na seminaru, skriptu s PowerPoint prezentacijama, koja nakon seminara može poslužiti kao podsjetnik za postupanje, radni pribor, snack i napitak za vrijeme stanke. Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Novog informatora d.o.o. broj HR2823400091100150348, uz poziv na broj: 01-301019-OIB PLATITELJA, najkasnije do dana održavanja seminara.
Dodatne informacije:
tel: 01/4095-024

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija