06. Svibanj 2021.

Seminar/radionica za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata – EKO ADRIA – UŽIVO!

EKO ADRIA – obrt za savjetovanje i edukaciju organizira Seminar/radionicu za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata koja se održava u četvrtak, 6. svibnja u Baškoj Vodi u Grand Hotelu Slavia****.

Radionica je organizirana u sklopu EU GREEN WEEK događanja, Konferencije „ODRŽIVO GOSPODARENJE OTPADOM KAO DIO ZELENOG PLANA EU”, koja je također u Baškoj Vodi, 6. i 7. svibnja.

PREDAVAČI:
Matko Lovreta, dipl. iur., pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Grada Makarske, i
Blagodar Španja, bacc.admin.publ., voditelj Odsjeka komunalnog redarstva Grada Vodica.

PROGRAM:
Program seminara_radionice 06.05. 2021.

PRIJAVNICA:
Prijavnica seminar_radionica 06.05.2021.

Seminar / radionica će se održati prema epidemiološkim mjerama: obavezna dezinfekcija ruku i propisani razmak od 1,5 m između polaznika.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?