Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. Ožujak 2021.

Seminar/radionica za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata – Eko Adria

Eko Adria poziva cas na seminar / radionicu kojoj je cilj dodatno educirati komunalne / poljoprivredne / prometne redare kako bi njihov rad bio učinkovitiji i kako bi se spriječila neželjena ponašanja na određenom području.

Seminar će se održati 17. 03. 2021. (srijeda) u vremenu od 9.00 do 15.00 sati u Zagrebu, u Hotelu Internacional (Miramarska 24, Zagreb), uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

PROGRAM SEMINARA:
Program seminara 17. 3. 2021.

Jedna od tema ovog seminara / radionice bit će i KAKO SPRIJEČITI BESPRAVNU GRADNJU NA POLJOPRIVREDNOM ZEMLJIŠTU I NA POMORSKOM DOBRU, što je prepoznato kao poseban problem, naročito u obalnom području.

Polaznici će imati priliku uz pomoć predavača izrađivati akte od započinjanja postupaka do kraja postupka (zapisnici, rješenja, rješenja o izvršenju i dr.).

Kotizacija za učesnike iznosi 1.700,00 kn. Za više učesnika iz iste JLS, svaki slijedeći učesnik plaća iznos kotizacije od 1.500,00 kn.
Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Seminar / radionica će se održati prema epidemiološkim mjerama: za sve sudionike su osigurane maske, obavezna dezinfekcija ruku i propisani razmak od 1,5 m između polaznika.

Učesnicima seminara / radionice osiguravamo sve potrebne materijale za izradu akata kao i uvjerenja o sudjelovanju na seminaru.

Popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti na e-mail adresu: ekoadria@ekoadria.hr
Prijavnica seminar_radionica 17.03.2021.
Plaćanje se vrši po ponudi koju će vam Eko Adria dostaviti po prijavi.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija