17. Ožujak 2021.

Seminar/radionica za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata – Eko Adria

Eko Adria poziva cas na seminar / radionicu kojoj je cilj dodatno educirati komunalne / poljoprivredne / prometne redare kako bi njihov rad bio učinkovitiji i kako bi se spriječila neželjena ponašanja na određenom području.

Seminar će se održati 17. 03. 2021. (srijeda) u vremenu od 9.00 do 15.00 sati u Zagrebu, u Hotelu Internacional (Miramarska 24, Zagreb), uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

PROGRAM SEMINARA:
Program seminara 17. 3. 2021.

Jedna od tema ovog seminara / radionice bit će i KAKO SPRIJEČITI BESPRAVNU GRADNJU NA POLJOPRIVREDNOM ZEMLJIŠTU I NA POMORSKOM DOBRU, što je prepoznato kao poseban problem, naročito u obalnom području.

Polaznici će imati priliku uz pomoć predavača izrađivati akte od započinjanja postupaka do kraja postupka (zapisnici, rješenja, rješenja o izvršenju i dr.).

Kotizacija za učesnike iznosi 1.700,00 kn. Za više učesnika iz iste JLS, svaki slijedeći učesnik plaća iznos kotizacije od 1.500,00 kn.
Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Seminar / radionica će se održati prema epidemiološkim mjerama: za sve sudionike su osigurane maske, obavezna dezinfekcija ruku i propisani razmak od 1,5 m između polaznika.

Učesnicima seminara / radionice osiguravamo sve potrebne materijale za izradu akata kao i uvjerenja o sudjelovanju na seminaru.

Popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti na e-mail adresu: ekoadria@ekoadria.hr
Prijavnica seminar_radionica 17.03.2021.
Plaćanje se vrši po ponudi koju će vam Eko Adria dostaviti po prijavi.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?