Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. Siječanj 2021.

Seminar za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata – Eko Adria

Eko Adria – obrt za savjetovanje i edukaciju, poziva vas na on-line seminar koji će se održati 28. siječnja 2021. putem ZOOM platforme, a svi polaznici dobit će Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Jedna od tema ovog seminara biti će, s obzirom da je potres pogodio nekoliko županija, mogućnosti postupanja s ruševinama i njihovo uklanjanje. Isto tako, otpad je jedna od od vrućih tema s obzirom da temeljem zakona komunalne tvrtke nemaju ovlasti kažnjavati građane za nekorištenje usluge prikupljanja otpada i za odlaganje otpada pokraj spremnika za otpad.

Učesnici iz Sisačko-moslavačke, Zagrebačke (samo potresom pogođene JLS) i Karlovačke (samo potresom pogođene JLS) županije i Grada Zagreba oslobođeni su plaćanja kotizacije.

Kotizacija za ostale učesnike iznosi 1.500,00 kn. JLS plaća iznos jedne kotizacije bez obzira na broj učesnika.

Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Seminar će se održati 28. 01. 2021. u vremenu od 9.00 do 15.00 sati

Program seminara 28. 1. 2021.

Prijavnica- On-line seminar 28.01.2021.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija