28. Siječanj 2021.

Seminar za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata – Eko Adria

Eko Adria – obrt za savjetovanje i edukaciju, poziva vas na on-line seminar koji će se održati 28. siječnja 2021. putem ZOOM platforme, a svi polaznici dobit će Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Jedna od tema ovog seminara biti će, s obzirom da je potres pogodio nekoliko županija, mogućnosti postupanja s ruševinama i njihovo uklanjanje. Isto tako, otpad je jedna od od vrućih tema s obzirom da temeljem zakona komunalne tvrtke nemaju ovlasti kažnjavati građane za nekorištenje usluge prikupljanja otpada i za odlaganje otpada pokraj spremnika za otpad.

Učesnici iz Sisačko-moslavačke, Zagrebačke (samo potresom pogođene JLS) i Karlovačke (samo potresom pogođene JLS) županije i Grada Zagreba oslobođeni su plaćanja kotizacije.

Kotizacija za ostale učesnike iznosi 1.500,00 kn. JLS plaća iznos jedne kotizacije bez obzira na broj učesnika.

Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Seminar će se održati 28. 01. 2021. u vremenu od 9.00 do 15.00 sati

Program seminara 28. 1. 2021.

Prijavnica- On-line seminar 28.01.2021.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?