Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. Lipanj 2022.

SMART ECO PARKING – webinar

Arhitektonski ured 3E PROJEKTI d.o.o. iz Zagreba i partneri PENTA d.o.o., SENSUM d.o.o. i Ecorys Hrvatska d.o.o., u suradnji s Udrugom gradova, organiziraju webinar na temu Smart Eco Parkinga.

Online radionica/webinar održava se u srijedu 01.06.2022. godine, u trajanju od 9:00 do 10:00 sati, a namijenjena je predstavnicima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Webinar će dati odgovore na pitanja što je pametna mobilnost i kako digitalizirati promet u mirovanju? Kako povećati održivost prometa, olakšali poslovanje operatera sustava prometa u mirovanju (parking) te zadovoljiti vozače kao krajnje korisnike? Kako promet u mirovanju pretvoriti u zelene oaze, umjesto u toplinske otoke?

Sve su veći pritisci EU regulativa oko regulacije svih oblika prometa uključujući i promet u mirovanju (parking) te smanjivanje emisija štetnih plinova i očuvanje okoliša i utjecaje prometa na klimatske promjene. Suočavanje s klimatskom krizom i ekstremnim vremenskim neprilikama podrazumijeva razvoj i širenje rješenja za dekarboniziranu urbanu mobilnost.

Inovativna usluga „SMART ECO PARKING“ i inovativni proizvod „SMART PARKING“ predstavljaju tranziciju dosadašnje urbane mobilnosti ponudom inteligentnih transportnih rješenja namijenjenih urbanom prometu i prometu u mirovanju (parkingu) te razvoju zelene infrastrukture i smanjenju utjecaja na klimatske promjene u urbanim područjima. Projektni konzorcij čine PENTA d.o.o., SENSUM d.o.o. i 3 E PROJEKTI koji svako u svom području djelovanja nudi i dopunjuje inovativnu komplementarnu uslugu i proizvod uz potporu INTEGRATORA ECORYS HRVATSKA.

Webinar okuplja vodeće stručnjake i eksperte koji će zajedno analizirati sljedeće
teme:

• Uvodna riječ pozdrava Integratora – Maja Hranilović, Ecorys Hrvatska d.o.o.
• Digitalna rješenja za SMART parking – Mladen Pamić – Penta d.o.o.
• Zelena infrastruktura – Nikolina Krešo – 3E PROJEKTI d.o.o.
• Klimatske promjene – Duško Radulović – Sensum d.o.o.

Link za registraciju sudjelovanja
Registracija svakog polaznika je obvezatna, i nakon registracije svaki će polaznik dobiti link za uključenje na webinar, kao i popratne informacije.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija