01. Lipanj 2022.

SMART ECO PARKING – webinar

Arhitektonski ured 3E PROJEKTI d.o.o. iz Zagreba i partneri PENTA d.o.o., SENSUM d.o.o. i Ecorys Hrvatska d.o.o., u suradnji s Udrugom gradova, organiziraju webinar na temu Smart Eco Parkinga.

Online radionica/webinar održava se u srijedu 01.06.2022. godine, u trajanju od 9:00 do 10:00 sati, a namijenjena je predstavnicima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Webinar će dati odgovore na pitanja što je pametna mobilnost i kako digitalizirati promet u mirovanju? Kako povećati održivost prometa, olakšali poslovanje operatera sustava prometa u mirovanju (parking) te zadovoljiti vozače kao krajnje korisnike? Kako promet u mirovanju pretvoriti u zelene oaze, umjesto u toplinske otoke?

Sve su veći pritisci EU regulativa oko regulacije svih oblika prometa uključujući i promet u mirovanju (parking) te smanjivanje emisija štetnih plinova i očuvanje okoliša i utjecaje prometa na klimatske promjene. Suočavanje s klimatskom krizom i ekstremnim vremenskim neprilikama podrazumijeva razvoj i širenje rješenja za dekarboniziranu urbanu mobilnost.

Inovativna usluga „SMART ECO PARKING“ i inovativni proizvod „SMART PARKING“ predstavljaju tranziciju dosadašnje urbane mobilnosti ponudom inteligentnih transportnih rješenja namijenjenih urbanom prometu i prometu u mirovanju (parkingu) te razvoju zelene infrastrukture i smanjenju utjecaja na klimatske promjene u urbanim područjima. Projektni konzorcij čine PENTA d.o.o., SENSUM d.o.o. i 3 E PROJEKTI koji svako u svom području djelovanja nudi i dopunjuje inovativnu komplementarnu uslugu i proizvod uz potporu INTEGRATORA ECORYS HRVATSKA.

Webinar okuplja vodeće stručnjake i eksperte koji će zajedno analizirati sljedeće
teme:

• Uvodna riječ pozdrava Integratora – Maja Hranilović, Ecorys Hrvatska d.o.o.
• Digitalna rješenja za SMART parking – Mladen Pamić – Penta d.o.o.
• Zelena infrastruktura – Nikolina Krešo – 3E PROJEKTI d.o.o.
• Klimatske promjene – Duško Radulović – Sensum d.o.o.

Link za registraciju sudjelovanja
Registracija svakog polaznika je obvezatna, i nakon registracije svaki će polaznik dobiti link za uključenje na webinar, kao i popratne informacije.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?