24. Studeni 2022.

SREDIŠNJA konferencija o održivoj gradnji

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira 5. SREDIŠNJU KONFERENCIJU O ODRŽIVOJ GRADNJI koja će se održati 24. studenog 2022. godine.

Konferencija predstavlja središnje godišnje okupljanje profesionalaca koje se bavi održivom gradnjom, zelenom ekonomijom i mobilnosti.

GLAVNE TEME KONFERENCIJE:

Održiva gradnja i zelena ekonomija
ESG, EU taksonomija i budućnost održivog financiranja
15. Hrvatski Forum o održivoj gradnji
DGNB – razvoj i implementacija certifikata u RH
Kružno gospodarstvo i klimatske promjene
Održivi građevni proizvodi i materijali
Klimatski neutralna Europa do 2050.
Nove zelene tehnologije i certifikati u graditeljstvu
E-mobilnost

Konferencija je namijenjena predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, državnim dužnosnicima i predstavnicima nadležnih ministarstava, vlasnicima nekretnina, projektantima, inženjerima raznih tehničkih struka, investitorima, proizvođačima građevnog materijala, developerima, bankarima, predstavnicima energetskih tvrtki, predstavnicima akademske zajednice i mnogim drugima.

Saznajte više:

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?