30. - 01. Prosinac 2021.

Stručna konferencija MINERAL FORUM 2021.

Stručna konferencija MINERAL FORUM 2021. održava se 30.11. i 1.12.2021. u Termama Tuhelj (konferencijski centar Hotela Well****), u organizaciji tvrtke Business Media Croatia d.o.o., tj. redakcije stručnog magazina Mineral & Gradnja koji je vodeći stručni magazin za eksploataciju mineralnih sirovina i industriju građevnih materijala u Hrvatskoj i regiji, uz podršku organizacijskog partnera GIU Promins kao nacionalne strukovne asocijacije.
Tradicionalno, već više od 15 godina, održava se ovakav skup u čijem radu redovito, pa tako i ove godine, sudjeluju predstavnici resornih institucija, ministarstva, HGK te predstavnici strukovnih udruga.
Radi se o konferenciji na kojoj redovito prisustvuje više od 100 vodećih hrvatskih kompanija iz područja eksploatacije i prerade mineralnih sirovina, industrije građevnih materijala i građevinarstva općenito.

Teme ovogodišnje konferencije su:

a. Strategija gospodarenja mineralnim sirovinama RH, koju će prezentirati dr.sc. Dragan Krasić, načelnik Sektora za rudarstvo (MINGOR);

b. U sekciji sa temom gospodarenja građevnim otpadom i otpadom iz rudarske djelatnosti te usklađenost planova gospodarenja gospodarskih subjekata sa županijskim planovima (uvodno pozvana gđa. Anamarija Matak, ravnateljica Uprave za procjenu utjecaja na okoliš i održivo gospodarenje otpadom).

c. Prostorno-planska regulativa u praksi / uz uvodno izlaganje Snježane Đurišić, načelnice Sektora lokacijskih dozvola i investicija (Ministarstvo prostornog planiranja, graditeljstva i državne imovine RH)

Više o konferenciji:

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?