20. Veljača 2024.

Webinar – Svijest o klimatskoj neutralnosti ključ je za uključivanje društva u održivu budućnost

Webinar pod nazivom Svijest o klimatskoj neutralnosti ključ je za uključivanje društva u održivu budućnost u organizaciji REGEA-e (Regionalne energetsko-klimatske agencije Sjeverozapadne Hrvatske) i partnera iz Mađarske, Rumunjske, Poljske i Njemačke u sklopu EUKI Ready4NetZero projekta, održava se u utorak, 20.02.2024. od 10:00 do 11:30 sati.

Na webinaru će se detaljno istražiti što znači postići klimatsku neutralnost i na koji način lokalna samouprava i građani mogu surađivati kako bi to ostvarili.

Krenut će se s podizanjem svijesti o važnosti ove teme, ističući izazove i diskutirajući o načinima za aktivno uključivanje građana. Također će se predstaviti primjeri uspješnih inicijativa iz različitih regija i pružiti smjernice te resurse koji bi vas mogli potaknuti na djelovanje.

Dodatno, dobit ćete praktične savjete kako samostalno provoditi mjere za postizanje klimatske neutralnosti.

Registrirati se možete putem linka: https://shorturl.at/kzCDY

Više informacija o webinaru doznajte na pozivnici koja se nalazi u privitku.

Ready4NetZero_Pozivnica_Webinar #5

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Lokalna Hrvatska