Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. Veljača 2024.

Webinar – Svijest o klimatskoj neutralnosti ključ je za uključivanje društva u održivu budućnost

Webinar pod nazivom Svijest o klimatskoj neutralnosti ključ je za uključivanje društva u održivu budućnost u organizaciji REGEA-e (Regionalne energetsko-klimatske agencije Sjeverozapadne Hrvatske) i partnera iz Mađarske, Rumunjske, Poljske i Njemačke u sklopu EUKI Ready4NetZero projekta, održava se u utorak, 20.02.2024. od 10:00 do 11:30 sati.

Na webinaru će se detaljno istražiti što znači postići klimatsku neutralnost i na koji način lokalna samouprava i građani mogu surađivati kako bi to ostvarili.

Krenut će se s podizanjem svijesti o važnosti ove teme, ističući izazove i diskutirajući o načinima za aktivno uključivanje građana. Također će se predstaviti primjeri uspješnih inicijativa iz različitih regija i pružiti smjernice te resurse koji bi vas mogli potaknuti na djelovanje.

Dodatno, dobit ćete praktične savjete kako samostalno provoditi mjere za postizanje klimatske neutralnosti.

Registrirati se možete putem linka: https://shorturl.at/kzCDY

Više informacija o webinaru doznajte na pozivnici koja se nalazi u privitku.

Ready4NetZero_Pozivnica_Webinar #5

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska