Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. Rujan 2022.

Trendovi JPP-a kod projekata gradske socijalne i zdravstvene infrastrukture u EU

Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) poziva zaintereisrane na online event “ Trendovi JPP-a kod projekata gradske socijalne i zdravstvene infrastrukture u EU”, koji će se održati u utorak, 27. rujna 2022. od 10:30 do 13:00 sati preko MS Teams platforme.

Ovaj event usredotočiti će se na ulogu javno-privatnog partnerstva (JPP) u izgradnji socijalne i zdravstvene infrastrukture te važnost podrške javnom sektoru, s posebnim naglaskom na gradove i općine, u poticanju njihovog rasta i ulaganja kroz višerazinsko partnerstvo javnog i privatnog sektora.

Svi zainteresirani sudionici mogu sudjelovati online (link za spajanje), prema priloženom dnevni redu:

Predavači i ključni govornici:
Europska banka za obnovu i razvoj (“EBRD”): Victoria Zinchuk, Marcos Martinez Garcia
PPP Centar: prof. Saša Marenjak, Alternativni modeli nabave d.o.o.: Damir Juričić
City of Koprivnica: Tomislav Golubić

10:30 Otvaranje eventa: Uvodni govor, Victoria Zinchuk, direktorica EBRD-a za Hrvatsku
10:45 Lokalna društvena infrastruktura kroz JPP – koristi i naučene lekcije Marcos Martinez Garcia Suradnik, EBRD, voditelj savjetodavne jedinice za JPP
11:15 Javno-privatno partnerstvo: Zakonodavni okviri, modeli i financiranje projekata u RH, Prof. Saša Marenjak, PPP Centar d.o.o. Damir Juričić, AMN
11:45 Projekt JPP – Gimnazije i sportske dvorane u Koprivnici, Tomislav Golubić, Pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo, Grad Koprivnica
12:15 Pitanja i odgovori, Otvoreno za sve sudionike

Slobodno proširiti ovu informaciju kolegama kojima je predmetna tematika zanimljiva.

 

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija