Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. Studeni 2020.

URBACT III Infodan – online

vogodišnji Infodan programa URBACT III održat će se 5. studenog, u online obliku. Infodan pod nazivom “Kako usvojiti dobre urbane prakse“ bit će prvenstveno fokusiran na hrvatske gradove koji sudjeluju u URBACT-ovim Mrežama za transfer, a predstavit će se i druge dobre urbane prakse.

Iako je prvotno bilo planirano ovogodišnji Infodan u fizičkom obliku, zbog trenutne epidemiološke situacije prisiljeni smo isti organizirati u online formatu. Infodan će početi u 10:30 sati, a predviđeno trajanje je 2 sata.

Program se sastoji od dva tematska bloka u kojima će pet hrvatskih gradova, koji sudjeluju u URBACT-ovim Mrežama za transfer, predstaviti svoj rad i prakse koje prenose u svoju lokalnu sredinu, dok će Zelena energetska zadruga i Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine predstaviti svoje programe koji su namijenjeni gradovima.

Registrirati za sudjelovanje se možete na https://forms.gle/hSW4Ffc9D9QhYepy7.

Radionicu na temu prijenosa i prilagodbe dobrih praksi u lokalni kontekst, koju smo planirali održati u popodnevnom dijelu Infodana, održat ćemo naknadno, a o detaljima ćemo vas obavijestiti uskoro.

Organizator Infodana je Udruga gradova u Republici Hrvatskoj, koja ima ulogu Nacionalne URBACT točke.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija