03. Veljača 2021.

Usklađivanje statuta i poslovnika – e-savjetovanje

U srijedu 3. veljače Udruga gradova organizira e-savjetovanje o usklađivanju statuta i poslovnika.

Uvodne prezentacije održat će Helena Masarić, pročelnica Ureda Grada Opatije.

Nakon toga bit će dovoljno pitanja za komentare i pitanja sudionika.

Početak e-savjetovanja je u 10 sati te vas pozivamo da rezervirate navedeni termin kako biste mogli poslušati predavanja i odgovore na pitanja.

Napominjemo da prethodne prijave nisu obavezne već je dovoljno uključiti se putem dolje navedenog linka!

Poveznica za sudjelovanje na navedenom događanju je https://meet.google.com/wfu-guti-krq (Platforma Google Meet).

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?