26. Rujan 2022.

Ususret izmjenama i dopunama Zakona o zemljišnim knjigama

Webinar “Ususret izmjenama i dopunama Zakona o zemljišnim knjigama” održava se 26. rujna 2022., s početkom u 10:00 sati i predviđenim trajanjem do 14:00 sati.

Predavač:
Ivo Đuratović, sudac Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Novom Zagrebu
Voditeljica webinara:
Davorka Foretić, dipl. iur.,

Ususret izmjenama i dopunama Zakona o zemljišnim knjigama:
– obvezno podnošenje zemljišnoknjižnih podnesaka elektroničkim putem;
– promjene kod instituta redovitog i pojedinačnog ispravnog postupka;
– novi koncept obnove zemljišne knjige uslijed najavljene katastarske izmjere cjelokupnog građevinskog zemljišta u RH.
Rasprava i odgovori na nova i stara pitanja

Naknada za radionicu iznosi 650,00 kn / 86,27 EUR po sudioniku. Radionica će se održati za minimalno deset sudionika.
Pogodnost za polaznike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu
od 585 kn / 77,64 EUR po sudioniku.
Prijavnicu poslati poštom: Ulica Zvonimira Ljevakovića 20, 10000 Zagreb, Hrvatska, ili na e-mail: info@tsseminari.hr
Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: HR00 260922 – OIB TVRTKE, najkasnije dan prije održavanja webinara.
Nakon prijave i uplaćene kotizacije ili poslane narudžbenice, sudioniku će 24h prije webinara putem e-maila biti dostavljen link za sudjelovanje na webinaru.
Naknada uključuje:
Prezentacije u PDF-u koje se dostavljaju polaznicima na mail naveden u prijavnici nakon uplate kotizacije.
Dodatne informacije:
tel: 01/88-97-936
mob: 095/8017-840
mail: info@ts-seminari.hr
web: www.ts-seminari.hr

Prijavnica za webinar 26.09

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?