Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

29. Listopad 2020.

Webinar: Gradovi, građani i javni prostori – primjeri dobrih praksi

Udruga gradova, kao Nacionalna URBACT točka za Hrvatsku, organizira online webinar koji za cilj ima zainteresiranoj javnosti i gradovima predstaviti projekte programa URBACT III, koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su uređenje javnih prostora, urbana regeneracija, kulturna baština i zaštita okoliša.

Tijekom programa moći će se čuti zaključke i rezultate primjenjene URBACT-ove metodologije u predstavljenim slučajevima, a posebno primjere dobre prakse komunikacije s građanima i organiziranja participativnih procedura u planiranju i uređenju javnih, urbanih prostora. Za kraj programa najavljujemo predstavljanje budućeg programa Kružno gospodarenje zgradama i prostorom kojeg priprema Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine za sljedeći višegodišnji financijski okvir EU-a.

Webinar će se održati u četvrtak, 29. listopada, s početkom u 11 sati, a prijave za sudjelovanje moguće su na https://docs.google.com/forms/d/1TpUF2azpQgcU3pfVQXz1UQpuVG4zNMr_BS6JYUpqUY4/

Nacrt agende možete vidjeti OVDJE.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija