04. Prosinac 2020.

Webinar “Opći porezni zakon i donošenje rješenja o ovrsi prema odredbama ZKG-a”

Webinar u organizaciji tvrtke Town Sight j.d.o.o održava se 4.prosinca s početkom u 10 sati.

Opći porezni zakon u primjeni i provođenju upravnih postupaka prema odredbama novog Zakona o komunalnom gospodarstvu izazvao je brojne rasprave i dvojbe u praksi, a osobito odredbe o zastari ,otpisu i dostavi, stoga je odlučeno da se nakon radionice Komunalno gospodarstvo i određena nova pitanja nastavi s edukacijom i održi se online radionica o odnosima odredaba OPZ-a i ZKG-a u ovom nadasve važnom području.

Predavači:
dr.sc. Desanka Sarvan, dipl.iur., viša savjetnica za pravna pitanja Istarske županije

Voditeljica radionice:
Davorka Foretić, dipl. iur., urednica

Naknada za radionicu iznosi 475,00 kn (PDV uključen) po sudioniku.

Pogodnost za polaznike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 427,50 kn (PDV uključen) po sudioniku.

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542
poziv na broj: HR00 041220 – OIB TVRTKE, najkasnije dan prije održavanja webinara.

Nakon prijave i uplaćene kotizacije, sudioniku će putem e-maila biti dostavljen link za sudjelovanje na webinaru.

Naknada uključuje:
Prezentacije u PDF-u koje se dostavljaju polaznicima na mail naveden u prijavnici nakon uplate kotizacije.

Prijavnica za webinar 04.12.2020

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?