12. Ožujak 2021.

Webinar “Usklađivanje s promjenama u lokalnoj samoupravi i pripreme za lokalne izbore” – Town Sight

Webinar o izuzetno zanimljivoj i aktualnoj temi pod nazivom “Usklađivanje s promjenama u lokalnoj samoupravi i pripreme za lokalne izbore” u organizaciji Town Sight-a održava se u petak, 12. ožujka 2021.

Predavači na webinaru su:
Anita Markić, dipl.iur., ravnateljica Uprave za politički sustav i opću upravu u Ministarstvu pravosuđa i uprave, i
Krešimir Orešković, dipl.iur., načelnik Sektora za politički sustav i državnu upravu u Ministarstvu pravosuđa i uprave

Voditeljica webinara je:
Davorka Foretić, dipl. iur.

Program webinar 12.03

Prijavnica za webinar 12.03

Naknada za radionicu iznosi 475,00 kn (PDV uključen) po sudioniku.

Pogodnost za polaznike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 427,50 kn (PDV uključen) po sudioniku.
Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 0110 05 24542
poziv na broj: HR00 120321 – OIB TVRTKE, najkasnije dan prije održavanja webinara.

Nakon prijave i uplaćene kotizacije, sudioniku će putem emaila biti dostavljen link za sudjelovanje na webinaru.

Naknada uključuje:
Prezentacije u PDF-u koje se dostavljaju polaznicima na mail naveden u prijavnici nakon uplate kotizacije.

Dodatne informacije:
tel: 01/88 97 936
mob: 095/8017 840
mail: info@ ts-seminari.hr
web: www.ts-seminari.hr

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?