Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. Lipanj 2019.

Zagreb: Predstavljanje projekta Razvoj ljudskih potencijala u RH

Pozivamo sve zainteresirane na predstavljanje projekta kojem smo kao Udruga gradova dali podršku. Predstavljen će biti pristup u kojem se fokus stavlja na pojedinca jer su upravo zadovoljni pojedinci temelj uspješnih organizacija.

Vođeni vizijom produktivnijeg i zdravijeg društva utemeljili smo projekt “Razvoj ljudskih potencijala u RH”. U sklopu projekta predstavlja se jedinstven pristup organizaciji, timu i pojedincu – pristup koji polazi od činjenice da su baza svake uspješne organizacije inspirirani ljudi, koji potiče ljude da postignu svoj maksimum te pristup koji se fokusira na svjesnost, povezanost i predanost.

U nastojanju da dostignu svoje ciljeve, organizacije se obično usredotočuju na poboljšanje strategija, procesa i proizvoda. Međutim, ako pojedinac ne prati taj pristup, provedba i najboljih strategija nema uspjeha. Danas se nalazimo u kompleksnom, zahtjevnom i promjenjivom svijetu. Brzina promjena nam donosi nove i još jučer neslućene mogućnosti, ali nam stvara i nova, povećana i teško izdržljiva radna opterećenja te zahtjeva od nas da smo „svima i svemu“ stalno dostupni. Rezultat toga jest visoka razina stresa, pa čak i moguće izgaranje stoga je promišljeno, učinkovito i staloženo djelovanje u ovim složenim i brzo promjenjivim uvjetima iznimno važan preduvjet uspješnog funkcioniranja. Provedbom projekta se želi organizacijama u RH omogućiti pristup iznimno vrijednom znanju i vještinama, neophodnim za uspješno funkcioniranje u sve „bržoj i zahtjevnijoj“ svakodnevici.

U želji realiziranja dugoročnog uspješnog partnerstva, a vođeni zajedničkom vizijom produktivnijeg i zdravijeg društva, ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite u ugodnom društvu, u hotelu Antunović u Zagrebu 27. lipnja s početkom u 09:30 sati, te zajednički osiguramo uvjete za provedbu ovog hvalevrijednog i našem društvu prijekopotrebnog projekta.

Naši glavni partneri na projektu su TLEX Institut sa sjedištem u Švicarskoj i Avanco d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Projekt će predstaviti Mirna Banović, direktorica firme Avanco d.o.o., a potom će TLEX Institut detaljnije predstaviti direktor Christoph Glaser.

Program:

09:30 – 10:00  Dobrodošlica

10:00 – 11:15  Predstavljanje projekta „Razvoj ljudskih potencijala u RH“

11:15 – 11:45  Pauza za kavu

11:45 – 13:00  Predstavljanje TLEX Instituta, uz kratku uvodnu radionicu

13:00                Ručak

Ljubazno Vas molimo da svoje sudjelovanje potvrdite do 24. lipnja 2019. godine putem info@udruga-gradova.hr

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija