Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. Siječanj 2023.

Zaštita zdravlja na radu – novi propisi, primjeri dobre prakse, novi alati

Dana 26. siječnja 2023. u velikoj dvorani tvornice Kraš, u organizaciji Hrvatske udruge za zdravo radno mjesto, održava se stručni skup “Zaštita zdravlja na radu – novi propisi, primjeri dobre prakse, novi alati”.

Cilj stručnog skupa je dodatno informirati sudionike o novim propisima, o nadzoru nad ovlaštenim osobama i informacijskom sustavu, o primjerima dobre prakse, o sustavima upravljanja i osposobljavanja,…

Skup je predviđen za stručnjake zaštite zdravlja i sigurnosti, zaštite na radu i zaštite okoliša za članove uprava, za sindikate, liječnike medicine rada,….

Stručni skup bit će bodovan sukladno Pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Program stručnog skupa 26.01.2023(1)

Prijavnica 26. 01.2023 .(1)

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija