11. Studeni 2019.

Zelena budućnost grada

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja poziva lokalne jedinice na konferenciju „Zelena budućnost grada“ koja će se održati 11. studenog 2019. u Hotelu International u Zagrebu

Konferenciju organizira Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja u sklopu koje će biti predstavljeni nacrti dvaju novih programa koji se izrađuju u suradnji s Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, s ciljem razvoja zelene infrastrukture u urbanim područjima i kružnog gospodarenja prostorom i zgradama.

Ideja ove konferencije je na jednom mjestu okupiti cijeli niz dionika koji mogu razmijeniti iskustva i informacije o potrebama gradova i općina, uz načine planiranja i financiranja za projekte zelene infrastrukture u urbanim područjima i projekte kružnog gospodarenja prostorom i zgradama.

Poziv možete preuzeti ovdje, radna verzija programa nalazi se ovdje, dok će konačna verzija biti objavljena na web stranici Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja.

Prijaviti se možete do 31. listopada 2019. na elektroničku adresu ZelenaBuducnostGrada@pjr.hr. Ulaz na konferenciju je slobodan, no broj mjesta je ograničen te Vas molimo da budete što brži u svojoj prijavi.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?