Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. Studeni 2019.

Zelena budućnost grada

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja poziva lokalne jedinice na konferenciju „Zelena budućnost grada“ koja će se održati 11. studenog 2019. u Hotelu International u Zagrebu

Konferenciju organizira Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja u sklopu koje će biti predstavljeni nacrti dvaju novih programa koji se izrađuju u suradnji s Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, s ciljem razvoja zelene infrastrukture u urbanim područjima i kružnog gospodarenja prostorom i zgradama.

Ideja ove konferencije je na jednom mjestu okupiti cijeli niz dionika koji mogu razmijeniti iskustva i informacije o potrebama gradova i općina, uz načine planiranja i financiranja za projekte zelene infrastrukture u urbanim područjima i projekte kružnog gospodarenja prostorom i zgradama.

Poziv možete preuzeti ovdje, radna verzija programa nalazi se ovdje, dok će konačna verzija biti objavljena na web stranici Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja.

Prijaviti se možete do 31. listopada 2019. na elektroničku adresu ZelenaBuducnostGrada@pjr.hr. Ulaz na konferenciju je slobodan, no broj mjesta je ograničen te Vas molimo da budete što brži u svojoj prijavi.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija