14. Veljača 2020.

” Zemljišne knjige – načini usklađenja sa stvarnim stanjem” – radionica

Radionica “Zemljišne knjige – načini usklađenja sa stvarnim stanjem” u organizaciji tvrtke Town Sight iz Zagreba održava se u Zagrebu, dana 14. veljače 2020. u Ilici 15/1, s početkom u 9.30 sati.

Predavači:
Ana Marija Končić, Voditeljica Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Sesvetama
Ivo Đuratović, sudac i Predsjednik Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Novom Zagrebu
Voditeljica radionice:
Davorka Foretić, dipl. iur., urednica

program-radionice-14-02

Naknada za radionicu iznosi 700,00 kn + PDV po sudioniku.

Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00kn + PDV po sudioniku.

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, tiskani program, radni materijal i pribor, tiskana izlaganja predavača, potvrdu o sudjelovanju, napitak i brunch za vrijeme stanke.

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: prikazan na prijavnici, najkasnije dan prije održavanja radionice.

Prijavnica za radionicu14.02

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?