Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

29. lipanj. 2015.

e-Građani, portal otvorenih podataka i EDIP za lokalnu samoupravu

Ministarstvo uprave i Udruga gradova u RH održali su 16. lipnja 2015. od seminar za pročelnike, službenike za informiranje i informatičke službe o informacijskim servisima za lokalnu samoupravu.

Predstavljene su mogućnosti povezivanja gradova u sustav e-Građani kako bi pojednostavili pružanje elektroničkih javnih usluga građanima te mogućnosti korištenja Portala otvorenih podataka Republike Hrvatske za objavu podataka za ponovno korištenje zainteresiranim korisnicima.

Ovdje možete preuzeti prezentacije:

e-Gradjani-seminar

Otvoreni podaci

U drugom dijelu Središnji ured Porezne uprave predstavio je sustav za razmjenu podataka o dohocima i primicima (EDIP) i tehničke uvjete za korištenje sustava

Edip prezentacija

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija