Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

ELoGE – oznaka izvrsnosti u upravljanju Vijeća Europe – poziv za iskaz interesa

ELoGE je oznaka izvrsnosti u upravljanju koju Vijeće Europe dodjeljuje jedinicama lokalne samouprave. Akreditaciju za provedbu ovog programa u Hrvatskoj dobila je Udruga gradova te otvaramo poziv gradovima za iskaz interesa za sudjelovanju u procesu dobivanja oznake ELoGE. Interes gradovi mogu iskazati do 7. lipnja, proces će trajati do kraja godine, a oznake izvrsnosti bit će dodijeljene u ožujku 2025. godine.

Čitajte dalje

Poziv na javnu tribinu i radionicu: “Predsjedanje RH Europskom Unijom – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?”

Ured za udruge Vlade RH s partnerima – platformom CROSOL i Deskom Kreativne Europe organizira javnu tribinu i radionicu pod nazivom Predsjedanje RH Europskom unijom 2020. – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?, u sklopu programa Europa za građane 2014-2020. Tribina i radionica će se održati u srijedu, 13. ožujka 2019. godine, u Varaždinu, u Palači Herzer, Franjevački trg 10.

Čitajte dalje

Poziv na javnu tribinu i radionicu: “Predsjedanje RH Europskom Unijom – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?”

Ured za udruge Vlade RH s partnerima – Deskom Kreativne Europe, platformom CROSOL i Rijeka EPK 2020, organizira javnu tribinu i radionicu pod nazivom Predsjedanje RH Europskom unijom 2020. – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?. Tribina i radionica će se održati u utorak, 12. veljače 2019. godine, u Rijeci, u prostoru RiHub, Ivana Grohovca 1/a, u sklopu programa Europa za građane 2014-2020.

Čitajte dalje