Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

NOVOSTI – INFO Udruga gradova

Objavljen 16. broj novosti INFO Udruga gradova

U ovom broju pišemo o energetskom ruletu i administraciji koja “gasi sunce” nad hrvatskim krovovima; donosimo informacije o projektu Centrinno u sklopu kojega devet europskih gradova zajednički istražuju održivu budućnost; najavljujemo osposobljavanje za tajnice 24. travnja i Savjetovanje u Poreču od 22. do 24. svibnja te gledamo grad očima građana.

Čitajte dalje

15. broj Novosti posvećen je Gradu za mlade

Dana 22. siječnja 2024. raspisujemo novi javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu Certifikata Grad za mlade pa smo iskoristili novi, petnaesti broj INFO Udruga gradova da se prisjetimo dobitnika Certifikata, najboljih praksi gradova, uspostavljenih suradnji i međunarodnih predstavljanja Grada za mlade.

Čitajte dalje

Objavljen 14. broj novosti INFO Udruga gradova

U ovom broju donosimo vam osvrt na porečko savjetovanje, predstavljamo RezervART, jedinstvenu i zanimljivu umjetničku koloniju smještenu na obalama Drave i time ponovo aktualiziramo priču o Kreativnim gradovima Hrvatske. Tema nam je i FabLab kao podrška gradovima u oživljavanju nasljeđa kako bi ono služilo kreativnim i inovativnim idejama. I još nešto, šetamo gradom iz perspektive osobe kojoj je šetnja često izazov.

Čitajte dalje

INFO Udruga gradova – 13. broj donosi vam…puno toga

Objavljujemo 13. broj naših novosti koji je velikim dijelom odmak od klasičnih “gradskih” tema te vam donosi priče o učenju na potpuno novi i drukčiji način u Tizi gradovima, reportažu o Forumu gradova održanom u Torinu u ožujku, ali i o novim gradovima koji su se uključili u proces zajedničkog donošenja proračuna sa svojim građanima.

Čitajte dalje

Objavljen sedmi broj novosti – info@udruga-gradova.hr

Donosimo vam razgovor s dr. Sonjom Schirmbeck, direktoricom Zaklade Friedrich Ebert; članak Lidije Pavić Rogošić, direktorice ODRAZ-a, o Globalnom cilju 11. – Održivi gradovi i zajednice te osvrt Gorana Kauzlarića na centre kreativnih industrija kao učinkovite modele suradnje i razmjene znanja između gospodarstva, kreativnog sektora i obrazovnog sustava.

Čitajte dalje

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija