Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

INpuls 2016

Program pronalaženja, dokumentiranja i isticanja najbolje prakse u lokalnoj samoupravi, poticanja primjene u drugim jedinicama lokalne samouprave i trajne promocije inovativne lokalne samouprave u javnosti.

Pogledajte sve nominacije

Prijave za INpuls2016 traju do petka!

Podsjećamo da je poziv za ciklus nagrađivanja inovacija i najboljih praksi u lokalnoj samoupravi (INpuls2016) otvoren do petka, 16. prosinca, do kraja dana. Namjera nam nije inovacije i najbolje prakse gradova samo prikupiti, nagraditi i promovirati, već i potaknuti umrežavanje i suradnju svih (su)odgovornih i (su)zaslužnih za njihov uspjeh i kvalitetu. Inovativne i dobre prakse želimo dijeliti kako bi rasle i jačale te time omogućiti da zažive u nekim drugim gradovima Hrvatske, Europe ili svijeta.

Čitajte dalje

Otvorene prijave za INPULS 2016

U srijedu, 9. studenog kreću prijave za novi ciklus nagrađivanja inovacija i najboljih praksi u lokalnoj samoupravi – INPULS 2016. Svjesni činjenice da u gradovima postoje uistinu brojni primjeri kvalitetnog i inovativnog poslovanja, zanimljivi i po svemu posebni pristupi problemima te kvalitetna, ekonomična i učinkovita rješenja, odlučili smo najbolje među njima prikupiti, argumentirati i potkrijepiti dokumentacijom te predstaviti medijima i široj javnosti.

Čitajte dalje

Osnovne informacije

Naziv projekta
INpuls - Inovacije i najbolja praksa u lokalnoj samoupravi

Pogledajte sve nominacije

Trajanje
studeni 2016 - ožujak 2017
Nositelj
Udruga gradova RH
Izvori financiranja
Vlastita sredstva
Opis projekta

Udruga gradova prepoznala je da u praktičnom životu lokalne samouprave postoje brojni primjeri iznimno kvalitetnog i inovativnog poslovanja (najbolje prakse) koji nisu dovoljno istaknuti u široj javnosti niti sustavno dokumentirani, obrađivani i prezentirani. Program najbolje prakse u lokalnoj samoupravi pokreće se s ciljem pronalaženja i isticanja najbolje prakse u lokalnoj samoupravi, povećanja vidljivosti i dokumentiranosti najbolje prakse, poticanja primjene najbolje prakse u drugim jedinicama lokalne samouprave, širenja najboljih primjera kroz obrazovne programe, seminare, radionice, i sl. te stalne promocije inovativne lokalne samouprave u javnosti.