Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. listopad. 2017.

Obuke o održivom gospodarenju otpadom – Poziv na iskaz interesa

Pozivamo gradove da se prijave ukoliko su zainteresirani za obuku o održivom gospodarenju otpadom.

Nakon stanke u provedbi obuka o održivom gospodarenju otpadom, budući se čekalo usvajanje Plana gospodarenja otpadom i donošenje Uredbe o komunalnom otpadu, Udruga gradova ponovo kreće s organizacijom obuka u gradovima, svojim članovima.

Obuke su namijenjene tijelima gradske vlasti i upravnim tijelima, ali i udrugama, mjesnim odborima, predstavnicima komunalnih društava te svim zainteresiranima za problematiku otpada, zaštite okoliša i prirode i očuvanje (zdrave) životne sredine.

Obuka se zasniva na dva aktualna i vrlo konkretna modula od kojih je prvi posvećen zakonodavnom okviru i financiranju te precizira koje su obaveze gradova u smislu gospodarenja otpadom, u skladu sa standardima i normama Europske unije te vrlo konkretno predstavlja načine i mogućnosti financiranja. Drugi se modul sastoji od prikaza koncepcija i rezultata najboljih praksi gradova koji prednjače u Hrvatskoj.

Obuka je besplatna za gradove – članove Udruge gradova, a provode je istaknuti praktičari s dugogodišnjim iskustvom u problematici gospodarenja otpadom.

Više informacija i prijave interesa na info@udruga-gradova.hr

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija