Međunarodna suradnja

Novi NALAS Digest

NALAS, mreža udruženja jedinica lokalne samouprave iz jugoistočne Europe, ovih je dana objavio novi digest u kojem možete pratiti novosti iz 14 udruženja koja predstavljaju 9 tisuća jedinica lokalne samouprave i više od 80 milijuna stanovnika.

Umjetnost stvaranja pravednog grada

Pod pokroviteljstvom francuskog predsjedanja EU-om, European Urban knowledge network (EUKN), u suradnji s udruženjem Local Governments for Sustainability (ICLEI Europe), programom URBACT i Organizacijom za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD), u travnju i svibnju organizira seriju online rasprava, policy labova, pod nazivom ”The Art of Just-City-Making”.

Infodan programa Interreg Europe 2021-2027

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Interreg Europe, poziva na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga.