Međunarodna suradnja

Novi NALAS Digest

NALAS, mreža udruženja jedinica lokalne samouprave iz jugoistočne Europe, ovih je dana objavio novi digest u kojem možete pratiti novosti iz 14 udruženja koja predstavljaju 9 tisuća jedinica lokalne samouprave i više od 80 milijuna stanovnika.

Čitajte dalje

Certifikat Grad za mlade kao primjer dobre prakse na europskoj razini

Sustav certificiranja gradova na polju politika za mlade, pod nazivom “Grad za mlade”, ove godine proveden je prvi puta, a sada je prepoznat kao primjer dobre prakse od strane najvećeg europskog projekta koji se bavi mladima – Europe Goes Local. Tim povodom na web stranici projekta objavljen je intervju u kojem se detaljnije predstavlja Udruga gradova, kao nositelj Certifikata, kao i sami detalji Certifikata.