Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

Zagovaranje

Dodijeljeni certifikati Grad za mlade za razdoblje 2024.-2027.

U četvrtak, 25. travnja, službeno su dodijeljeni certifikati Grad za mlade gradovima koji su zadovoljili sve potrebne uvjete na javnom pozivu iz siječnja ove godine. Podsjetimo, to su gradovi Karlovac, Opatija, Ozalj, Rijeka, Samobor i Šibenik. Dodjela certifikata održala se u Kući Europe u Zagrebu, čime je još jednom naglašena potpora Predstavništva Europske komisije i Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj.

Čitajte dalje

Šest gradova dobilo certifikat Grad za mlade!

Povjerenstvo za dodjelu certifikata “Grad za mlade“ donijelo je konačnu odluku o dodjeli Certifikata, na temelju javnog poziva iz siječnja ove godine. Sve kandidature prošle su ukupno tri razine evaluacije te je u konačnici šest gradova zadovoljilo sve potrebne kriterije, od čega njih četiri po drugi puta.

Čitajte dalje

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija