Zagovaranje

Prijave za NKSM 2021 u Dubrovniku još samo u ponedjeljak, 20. rujna

U organizaciji Udruge gradova u RH, Grada Dubrovnika i Savjeta mladih Grada Dubrovnika, od 15. do 17. listopada 2021. godine, u Dubrovniku će se održati 5. Nacionalna konferencija savjeta mladih. Zbog epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen te se prijaviti mogu samo gradovi. Delegaciju grada čine jedan/na predstavnika/ca Grada te jedan ili dva člana ili članice savjeta mladih.

Prijave za Nacionalnu konferenciju savjeta mladih do 20. rujna

Čitajte dalje

Nacionalna konferencija savjeta mladih od 15. do 17. listopada u Dubrovniku!

Nacionalna konferencija savjeta mladih održat će se, u organizaciji Udruge gradova i Grada Dubrovnika, od 15. do 17. listopada ove godine u Dubrovniku. Prijave za sudjelovanje bit će otvorene u rujnu, a broj sudionika će, zbog trenutne situacije, biti ograničen. Kako je već najavljeno, na Konferenciji će, uz članice i članove savjeta mladih, sudjelovati i predstavnici gradskih uprava.

Čitajte dalje

Vatrogasci: Svjedočili smo okrutnostima držanja pasa na lancu!

Nakon Hrvatske gorske službe spašavanja, i Hrvatska vatrogasna zajednica podržala je nacionalnu kampanju „Za Hrvatsku bez pasa na lancu”. U dopisu koji potpisuje glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, navodi se da podupiru „ovu hvalevrijednu inicijativu kojom se psima, kao čovjekovom vjernom pratitelju i pomagaču, omogućava slobodan i dostojanstven život”.