Zagovaranje

Dodijeljeni certifikati Grad za mlade za razdoblje 2024.-2027.

U četvrtak, 25. travnja, službeno su dodijeljeni certifikati Grad za mlade gradovima koji su zadovoljili sve potrebne uvjete na javnom pozivu iz siječnja ove godine. Podsjetimo, to su gradovi Karlovac, Opatija, Ozalj, Rijeka, Samobor i Šibenik. Dodjela certifikata održala se u Kući Europe u Zagrebu, čime je još jednom naglašena potpora Predstavništva Europske komisije i Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj.

Čitajte dalje

Šest gradova dobilo certifikat Grad za mlade!

Povjerenstvo za dodjelu certifikata “Grad za mlade“ donijelo je konačnu odluku o dodjeli Certifikata, na temelju javnog poziva iz siječnja ove godine. Sve kandidature prošle su ukupno tri razine evaluacije te je u konačnici šest gradova zadovoljilo sve potrebne kriterije, od čega njih četiri po drugi puta.

Čitajte dalje