Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

Zagovaranje

Smjernice za uspostavu urbanih područja za 2021.-2027.- očitovanje Udruge gradova

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU objavilo je u postupku javnog savjetovanja nacrt, ažurirane, druge verzije Smjernica za uspostavu urbanih područja i izradu strategija urbanih područja za financijsko razdoblje 2021.-2027. Donosimo očitovanje Udruge gradova te pozivamo sve jedinice lokalne samouprave u sastavu postojećih urbanih aglomeracija i urbanih područja te onih u planiranom sastavu budućih aglomeracija/područja da dostave svoje komentare u okviru e-savjetovanja s rokom do četvrtka 25. veljače!

Čitajte dalje

Čudnovati kljunaš na pomorskom dobru – Kako je sve počelo

Mnogi ne vjeruju da pomorsko dobro obuhvaća više od jedne trećine državnog teritorija.
Mnogi ne vjeruju da se radi o općem dobru u nevlasničko-pravnom režimu. Mnogi još manje vjeruju da taj prostor nismo odgovarajuće uredili i zaštitili ravno četvrt stoljeća. Više u osvrtu kap.d.pl. Branka Kundiha dipl. iur., osnivača i vlasnika uglednog i jedinstvenog portala Pomorsko dobro.

Čitajte dalje

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija