Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. veljača. 2018.

Poziv gradovima da se pridruže IUC city-to-city programu suradnje

Odlična prilika za hrvatske gradove koji žele surađivati s gradovima u Sjevernoj Americi, Latinskoj Americi i Karibima te gradovima u Indiji i Japanu, oko pitanja održivog urbanog razvoja.

International Urban Cooperation (IUC) city-to-city program je namijenjen gradovima u EU koji žele surađivati s gradovima iz udaljenih svjetskih regija koji se susreću sa sličnim problemima. Cilj projekta je ojačati veze europskih i azijskih te američkih gradova. Kroz provedbu programa predstavnici gradova će dobiti priliku da se povežu sa svojim kolegama iz drugih dijelova svijeta te razmijene iskustva i ideje vezane za održivi urbani razvoj.

Prijave su otvorene do 8. ožujka 2018. na LINKU

Uspješni kandidati će biti „upareni“ s drugim gradovima koji se suočavaju sa sličnim problemima s ciljem međusobne suradnje, razmjene znanja i jačanja veza. Također, predstavnici gradova će sudjelovati na studijskim putovanjima, razmjenama, treninzima, seminarima te će razviti lokalni akcijski plan za poticanje održivog urbanog razvoja na svom području.

Više informacija, uključujući i uvjete sudjelovanja možete pronaći čitajući FAQ te na web stranici

Također možete ih kontaktirati na mail adresi: coordination-unit@iuc-europe.eu

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija